
In addition to our monthly tournaments we now have GT PGA Tour Leagues
This league can ONLY be played on Alberta Games PGA Tour machines.
We encourage players to meet new players and play together but understand life is busy so we will make this as accessible as possible for our players to participate.
Fill out the Sign Up form below if you have NOT played in our Leagues before and from there we will E-mail the information on how to create your individual team and then we can send you the invite to the League so you are able to join.
All information under the Sign Up is required for us to register players in our leagues.
Please click the SIGN UP link below and fill in all the information,
Our next upcoming League starts September 8th and runs until November 2nd
League play will be available for play at ALL ALBERTA GAMES venues.
A total of ONLY 24 spots are available for Players to play in a League
This feature that just recently became available to us is very new so please bare with us as we learn how to run this new format.
Our test league is now complete and our Leagues will now be open to ALL Alberta Games Venues with PGA machines.
We are currently very limited on the types of things we can do with this new software, but as new features come available to use we will try them out.
To join a League without a current invite search the League ID # and ask to join.
Season Name: Brews & Brags Fall league 2026
Season ID #678
Date - September 8th - November 2nd
All Alberta Games Venues with PGA Machines
Format - 18 Hole Game
Handicap - 80%
Single Player Teams
(Subs available if required - Subs will need to be registered before league starts)
5 Games per Week
8 Weeks total
Active play windows for this League Season are Tuesday 11:00am - Monday 11:59pm
Deadline to join this league is September 8th at 10:30am
COURSES TO BE PLAYED
(Courses are randomly picked)
This information is also available on your PGA Tour Caddy App under Leagues
Week 1 - Sept 8th - Sept 14th
Week 2 - Sept 15th - Sept 21st
Week 3 - Sept 22nd - Sept 28th
Week 4 - Sept 29th - Oct 5th
Week 5 - Oct 6th - Oct 12th
Week 6 - Oct 13th - Oct 19th
Week 7 - Oct 20th - Oct 26th
Week 8 - Oct 27th - Nov 2nd
PRIZE POOL - PER TEAM (This will be based on # of players in the League)
AB Games League - September 8th - November 2nd
1st Place - TBA
2nd Place - TBA
3rd Place - TBA
4th - 24th Place - TBA
Prize pool is based on amount of players entered into the League play
All payments at the end of the league will be paid via Player Wallet 48 hours after League winners are announced.
The League will run for a total of 8 weeks starting at 11:00AM Tuesday, September 8th
(after this, NO other sign ups can be entered for the league starting on the Tuesday morning)
If you are interested in League play then send us your sign up and we will get you in for the next one.
Invites for League play will be sent prior to League start date.
Players must create their individual team and accept the invite OR request to join BEFORE League play is active in order to be able to play in the Season.
As players pose questions we will add those here for everyone's information.
1 - Question: Will my PGA League Play count towards the Alberta Games Tournaments?
Answer: No, the rounds you play will NOT count in the Alberta Games Tournaments.
The League play is a separate setup from our Tournaments and cannot be combined in the 2 separate programs used to run the League and the Tournament.
2 - Question: How will prize payouts work?
Answer: These will be paid to Players via their Player Wallet ONLY.
NO E-transfer option is available for League Play Payouts.
Players will be able to use their Player Wallet to pay for games during their League Play or regular play on our machines as well as purchase accessories etc.
3 - Question: Is there an entry fee for the first test league to Players?
Answer: There currently is no entry fee required for the Brews & Brags Fall League starting Sept 8th
We are asking players to have patience with us as we all learn how this new feature works.
Alberta Games will offer a small payout structure for the league based on how many players participate.
As the League grows and entry fees are introduced, then a much higher payout structure will be available for the League Play.
4 - Question: Will I need to fill out a claim form to collect if I win in the League?
Answer: No you will not need to fill out any claim forms.
All the information we need to send payouts to your player account is collected at the time of sign ups and no further information will be needed to process.
Please allow at least 48 hours for the payout to show up in your Player Account after the League winners are posted.
It will be listed under Operator Balances in your PGA Tour Caddy App
5 - Question: Will there be a leaderboard posted daily to see where players are in the standings?
Answer: There is no way to post a daily Leaderboard however once all players have played their required games for the week the Leaderboard will automatically update with Standings for that week. This can be found in your PGA Caddy App under the League you are playing in or we will also have a link on our website as well for the automated Leaderboard.
6 - Question: Can I join a League already that has already started?
Answer: No, once a league has started, players cannot join until the next League.
Players are encouraged to contact us if they are interested in joining Leagues so that we may reach out to you before the next League start date to sign you up and get you registered for play.
All upcoming Leagues will be posted on our website in advance once we have the ball rolling on a regular basis.
Currently we are going to be starting our 2nd Trial League called Brews & Brags starting April 27th 11am.
7 - Question: Are all Alberta Games venues part of the League?
Answer: Yes, Leagues will now be available for play in ALL Alberta Games PGA venues with PGA Machines.
8. - Question: I am a new player and I don't have a handicap yet, can I still join the League?
Answer: You must have an established handicap to join a league that is using handicaps.
If no handicaps are being used then being a new player won't matter and you can join.
9. - Question: I have already registered for League Play do I need to do this each time?
Answer: No, once you have registered your individual team you will be sent an invite to accept play for the next league once it is set up by us.
Keep in mind, if you plan to participate please accept as soon as possible as each league is only a maximum of 24 spots.
If you have not received an invite for the current upcoming league you can search the League ID # and request to join.
10. - Question: Once I register will I need to participate in EVERY league?
Answer: No, invites will be sent out to every player who has registered in the Alberta Games GT-PGA League but you do not have to participate if you choose to sit one out. Currently only the first 24 players to accept will be able to participate.
11. - Question: What if I can't play every week in the League?
Answer: Subs are allowed as long as they are registered as a Sub before the League starts.
Do you have a question not listed here?
Send us your questions via the contact link page and we will answer the best we can or find out the information from Golden Tee directly for you.

Disclaimer
All decisions on claims won, format & discrepancies will be the final decision of Alberta Games Tournaments. Alberta Games Tournaments is not responsible for malfunction of games during Tournament or League Play or Server Reporting Issues that may void or not report a players score in our Tournaments or Leagues. We can not report on information that is not sent to the Incredible Technologies server & can only base our Leaderboards on the information that is available to us for our Tournaments and Leagues. We will do every thing we can to verify players scores & stats with-in our ability but can not guarantee the outcome. Tournament structure, League Structure & payouts are the discretion of Alberta Games & may be subject to change without notice based on the amount of play during a Tournament or League.

IMPORTANT NOTICE TO PLAYERS
E-transfer option
will be unavailable
from Oct 1st - Oct 5th due to our
bank upgrading their system.
2027 GT-PGA UPDATE
All Alberta Games PGA Games have been updated
Christmas arrives in September for PGA
Alberta Games GT-PGA FALL League
**New League Registrations are now open**
Next League Starts Sept 8th
Brews & Brags Fall League 2026
Did you miss it? Get signed up for the next one!
We use cookies to analyze website traffic and optimize your website experience. By accepting our use of cookies, your data will be aggregated with all other user data.